Produktion-

Vad vi gör

Nya Adaptis Spektra AB är ett samarbete mellan branschledande Funka Mera Norden AB och eldsjälarna bakom Butik Spektra
Vi är ett företag som utvecklar, designar och producerar  tyngdprodukter, stresshjälpmedel samt andra produkter som hjälper användaren till en bättre vardag. Våra lokaler finns i Norduppland och vi arbetar framförallt med tyg och plast men även i andra material.
Vi tillverkar mestadels medicintekniska produkter av hög kvalitet. Många av våra produkter är CE-märkta och vi håller en hög kvalitet i alla tillverkningskedjor. 

Våra värden

Många av oss är autistiska eller har ADHD. Våra tillverkningsprocesser är lika unika som vi är, eftersom vi tar tillvara på det annorlunda perspektivet. Det låter oss hitta nya lösningar istället för att fastna i traditionellt tänkande. Allt vi gör har lösningsfokus och vi tar oss gärna av nya utmanande uppdrag. För oss är det viktigt med hållbarhet på många nivåer. Vi tänker på miljö, material och personal. Produkterna tillverkas för hand i Norduppland.

Sömnadsarbete-7

Hållbarhet

Vi värnar

Hållbarhet handlar inte bara om miljö, djur och natur.
Även människor ska må bra och leverantörskedjor så väl som förpacknignsmaterial bör ingå i granskningen när vi som tillverkare tänker på våra processer. 

Vårt ansvar

Som tillverkare är det vårt ansvar att se till att hela kedjan från råvara till försäljning görs under bra villkor. Arbetsmiljö, återvunna material och tillverkningsförhållanden är sådant som leder vårt arbete för att tryggt kunna leverera en högkvalitetiv produkt till återförsäljare och slutanvändare.

Kontaktuppgifter

Stationsvägen 6 Örbyhus
018-413 75 50
kontakt@madebyspektra.se